peugeot

Kako je Peugeot 308 postal eden od najbolj izbranih vozil?

Category Uncategorized

V temle krajšem članku si bomo pogledali, kaj je tisto, kar je vozilo Peugeot 308 naredilo tako priljubljeno med ljubitelji te znamke in tovrstnih modelov avtomobilov. Pogledali si bomo par novosti, katere Peugeot 308 ponuja ter tudi kaj o samem avtomobilu pravijo stranke, ki so si ga že izborile ali pa popeljale na testno vožnjo. Ste tudi vi ljubitelji te znamke in vas zanimajo podrobnosti o samem vozilu? Če ste, potem boste v tem besedilu zagotovo našli tudi odgovore na svoja morebitna vprašanja. Sedaj pa si zategnimo varovalni pas, kajti proti nam drvi Peugeot 308 z vso svojo silo in novostmi.

 

Peugeot 308 se dokazuje ne samo s čudovitim zunanjim in notranjim dizajnom, ampak tudi s svojimi fantastičnimi funkcijami!

Zanima vas torej, kako je Peugeot 308 postal eden izmed najbolj izbranih vozil? Za vse ljubitelje, ki morda še niste imeli prilike, da bi Peugeot 308 izkusili na svoje lastne roke in noge, smo pripravili par zanimivosti, za katere definitivno vemo, da vam bodo všeč. Za razliko od drugih takšnih vozil, je Peugeot 308 izjemno moderno oblikovan tako po zunanjem videzu kot notranjem. Na zunaj Peugeot 308 sestavlja kombinacija čudovito proporcionalne elegance s športno kakovostjo, notranjost pa je zaradi svojega modernega videza dobila kar ime i-Cockpit.

Poleg precej podobne pozicije volana, ki precej spominja na svojega predhodnika, ima Peugeot 308 značilni 9,7 palčni sredinski zaslon, kateri deluje popolno in na dotik. Preko tega zaslona so oblikovalci nadomestili vse ostale gumbe, katere smo bili prej navajeni, da se nahajajo na sami armaturi avtomobila. To pa je »igrača«, katera je po vsej verjetnosti najbolj očarala svoje občudovalce, saj  namreč vsi vemo, da se prihodnost skriva v tehnologiji in tale nadgradnja je ne samo čudovita na pogled, temveč tudi uporabna. Še zadnja omembe vredna novost pa so sedeži, kateri se morda ne zdijo nič posebnega, a so bistveno bolj udobni s tem, da še vedno nakazujejo na športni dizajn.