Hitachi udarno kladivo

Katero udarno kladivo je med najbolj iskanimi na slovenskem trgu?

Category Gradbeništvo

V Sloveniji lahko najdemo kar nekaj podjetij, ki ponujajo najrazličnejše orodje za najrazličnejšo uporabo. Prav nič drugače ni med ponudniki specializiranih orodij in tako je tudi s tistimi, ki imajo v svoji ponudbi tudi udarno kladivo. Najbolj iskano udarno kladivo, je udarno kladivo SDS H41MB Hitachi, ki ga podjetje Metal Mikulič ponuja za 469 EUR. To orodje ima nazivno moč 930 W, z močjo udarca 10 J ter s 3000 udarci na minuto, težko pa je zgolj 5,1 kg.

To udarno kladivo je zelo enostavno za uporabo, ima velik gumiran ročaj, ki nudi bistveno boljši oprijem. Zaradi robustnega ohišja ima zelo dolgo življenjsko dobo in ima kar 3 – letno garancijo. Nasploh pa je orodje znamke Hitachi znano po tem, da je vrhunske kvalitete. Ta znamka ima na Japonskem 50% tržni delež, dokler pa si vsi ostali proizvajalci, ki imajo v svoji ponudbi tudi udarno kladivo, pa si delijo ostalih 50%. Že samo ta podatek, o izredno velikem tržnem deležu, pove ogromno o kvaliteti tega prodajalca.

Če pa vam zaupam še to, da je udarno kladivo te znamke med najbolj kopiranimi izdelki na svetu (zgolj na kitajskem so našteli 19 različnih kopij tega kladiva), je pa dejstvo, da mora biti točno to udarno kladivo tudi sestavni del vašega kompleta orodij v vaši domači delavnici. Navedeno orodje je shranjeno v kovčku, v katerem je priložen tudi stranski ročaj. Torej ne odlašajte in se kar v najkrajšem možnem času odpravite v Radomlje pri Domžalah in kupite to čudovito orodje.