Audi-S8

Bi se radi na sestanku bolje izkazali?

Category Rent a car

Žal pri nas še vedno ljudje damo na zunanji izgled in urejenost, kamor sodi tudi avtomobil. Velikokrat se zgodi, da je podjetnik enostavno prisiljen v boljši avto, kot ga ima in v takem primeru je zagotovo veliko bolje, da se odloči za avto v najem za poslovni sestanek. Tako ima strošek z boljšim vozilom samo za tisti dan, na katerega ima dogovorjen sestanek, zato je v takem primeru izposoja avtomobila enostavno najboljša rešitev in vam izposoja avtomobila prihrani kup pomislekov.

Avto v najem za poslovni sestanek pa ima za podjetnika prednost tudi v tem, da se lahko dejansko odločite tudi za šoferja in tako na poti na sestanek lahko uredite tisto, česar za pripravo na sestanek zaradi pomanjkanja časa še niste uspeli. Na ta način bo dobila izposoja avtomobila nov spekter in bo morda podjetnik veliko manj »sumljiv«, da ima samo za en dan boljše vozilo, zato ga ostali še veliko lepše gledajo in tudi z dodatnim spoštovanjem.

Verjetno je marsikomu to nepredstavljivo, da se mora na sestanek pripeljati z boljšim vozilom in da na primer star Renault 5 ni primeren, vendar dejstvo pač je tako. Drugo je, če je vozilo zelo ohranjeno, vendar pa imajo sodelujoči na sestanku v takem primeru še vedno mnenje, da je to vozilo samo za užitek, za na sestanek pa nikakor ne. Hkrati pa boljše vozilo pomeni tudi, da tako vozilo potrebujete zato, ker se veliko vozite po sestankih. Hm, potem takem pa res nimate več nobenega dvoma, je tako. Če torej še vedno nimate boljšega vozila, naj vam bo izposoja avtomobila  v rezervo, vsekakor pa naj se izposoja avtomobila za take namene izkorišča.