Blagovna znamka Bosch

Category Gradbeništvo

BoschSvetovno priznana in ena izmed najboljših blagovnih znamk je zagotovo Bosch. Po zmogljivosti, kvaliteti in vzdržnosti sodi med sam vrh proizvajalcev orodja. Bosch izdeluje poleg gospodinjskih aparatov tudi avdio in video komponente ter velik asortiman orodja.  Bosch ima v svoji ponudbi dve vrsti orodja. Za profesionalne uporabnike in za domače mojstre. Za prve, je orodje modre barve, za slednje pa orodje zelene barve.

Pestro izbiro orodja vam nudijo tudi pri podjetju Matal Mikulić. Proizvode si lahko ogledate na www.metalmikulic.si. Orodje za profesionalce znamke Bosch ima garancijo 3 leta. Podjetje Metal Mikulič pa je tudi pooblaščeni uvoznik orodja Bosch.

Med proizvode podjetja Bosch sodijo tudi vrtalni stroji, brusilniki, udarna kladiva, žage, puhalnike sesalnike in razno drugo orodje. Če se odločate za nakup orodja,vam svetujemo da si podrobno pregledate karakteristike orodja, saj je opravljati delo brez pravega orodja izjemno težko. Poleg omenjene blagovne znamke vam nudijo tudi orodje raznih drugih blagovnih znamk kot na primer Makita, Hitachi, Metabo in druge.