Kje in kako kupiti Bitcoin pri nas ali preko spleta?

Category Uncategorized

bitcion

Najbogatejša kriptovaluta je naredila vtis tudi na Slovenijo. To pa pomeni, da je vse več povpraševanja, kako kupiti Bitcoin kriptovaluto tudi pri nas. Samo vprašanje kako kupiti Bitcoin v Sloveniji pa je vsekakor pametno postaviti, saj je Slovenija relativno draga država, če gledamo na višino plač. Torej ni popolnoma nič nenavadno, da se ljudje tudi pri nas sprašujejo kako kupiti Bitcoin kriptovaluto, saj je z njo mogoče tudi priti do lepega dobička. Vedeti pa je seveda treba, da ravno tako kot pri vsaki lastnini tudi pri vlaganju, moramo plačevati davek. Ampak o tem morda kdaj drugič. Za enkrat si poglejmo le najpomembnejše, in sicer kako kupiti Bitcoin pri nas in kateri načini so boljši od drugih.

 

Se sprašujete kako kupiti Bitcoin v Sloveniji tudi vi?

 Nič ni novega, da je Slovenija bila prva država, ki je omogočila nakup kriptovalut kot je to tudi Bitcoin, kar preko bančnih avtomatov. Seveda so ti bankomati na voljo le v določenih krajih, saj vsaj za enkrat niso še vse banke naklonjene k tej digitalni denarni enoti. Tudi gotovinsko plačilo, ki ga lahko izvedemo na bencinski črpalki, ni nič novega in čeprav sta oba načina zelo uporabna, pa se noben od njiju ne more kosati s spletnim nakupom. Namreč, kot vemo, je dandanes splet tisti, preko katerega poteka vse več trgovalnega prometa.

Torej, kako kupiti Bitcoin tudi pri nas, ima vsekakor preprost odgovor. Poleg zgoraj navedenih primerov lahko to storimo, kadarkoli iz udobja domačega naslonjača, v avtu ali pa kadarkoli in kjerkoli, ko imamo 5 minut časa. To nam omogočajo aplikacije na pametnih telefonih kot seveda tudi spletne strani in borze, preko katerih poteka trgovanje s kriptovalutami. Tako torej najpreprosteje pridemo, do nakupa vseh oziroma katerekoli kriptovalute v nekaj minutah. Vse, kar moramo imeti pri sebi, če še nimamo odprte denarnice (spletnega računa), pa je, da imamo pri sebi še bančno kartico, preko katere si sredstva prenesemo v spletno denarnico.