Zip line Planica

Doživite nepozaben zip line spust po jeklenici

Category Šport

Dolina pod Poncami je že tako ali tako sama po sebi čudovit kotiček naše prečudovite Slovenije, če pa lahko tam doživite nepozaben zip line spust po jeklenici, pa se vam bo zagotovo za vedno vtisnila v nepozaben in čudovit spomin. Zip line spust po jeklenici lahko doživite kot posameznik ali pa v tandemu, dejstvo pa je, da za katerokoli varianto se boste odločili, boste zagotovo doživeli nepozabni sanjski doživljaj, ki ga nikoli več ne boste pozabili, saj se ta zip line lahko pohvali, da je najstrmejši zip line spust na svetu. Hkrati pa ga lahko dobite po izredno ugodni ceni, je pa tudi zelo primerno adrenalinsko darilo za vse adrenalinske užitkarje. Preprosto lahko preko spletnega portala naročite darilni bon, katerega veljavnost je 12 mesecev.

Vse skupaj se dogaja na planiški velikanki, na katero vas odpelje sedežnica, na vrhu vas strokovno usposobljen inštruktor seznani z vsemi podrobnostmi, z največjim poudarkom na samo varnost spusta ter vsekakor o pravilni uporabi celotne varnostne opreme, kamor poleg močne jeklenice spadajo tudi čelada, varnostni pas in škripec.

Zip line spust bo zagotovo nepozabno doživetje, saj je višinska razlika med zgornjo in spodnjo točko kar neverjetnih 202 metra in traja približno 1 minuto. Nekomu se bo to zdelo celo večnost, drugemu pa se bo zazdelo, da se še začel ni, pa je že na tleh. Za vsakogar, ki se bo odločil, da se spusti po jeklenici, pa bo to zagotovo doživetje o katerem bo z veseljem in radostjo povedal vsem svojim prijateljem.