Bordanje

Francija je za smučanje vedno bolj priljubljena

Category Šport

Si želite enkrat v življenju smučati na progah, ki jih skoraj da nikoli ne zmanjka, smučati na super urejenih progah, v lepem vremenu, kjer je le minimalna možnost za meglo?

Potem je za smučanje Francija za vas najbolj primerna in prav gotovo je tudi smučanje v Franciji za vas nekaj, kar si že nekaj časa želite. Kljub temu, da je za smučanje Francija obljubljen kraj in tako zelo želen kraj, pa vseeno sploh ni tako draga.

Na primer za apartmaje, če si želite imeti apartma vsaj štiri zvezdice, boste odšteli le okoli 300 – 400 evrov, kar res ni veliko, hkrati pa tudi za smučanje Francija ni tako draga, kar se tiče smučarskih kart. Lahko vas za smučanje Francija za smučarske karte stane le okoli 100 evrov za en teden za eno osebo, lahko pa jasno tudi bistveno več. Veliko je odvisno od tega, kje boste smučali, torej na katerem smučišču, pri tem pa smučišče za sto evrov nikakor ni zelo slabo, le proge so malenkost krajše, pri čemer pa so še vedno daljše kot naše. Seveda pa je zelo veliko odvisno, koliko vas bo za smučanje Francija stala, tudi od tega, v katerem obdobju boste Francijo obiskali.

V času počitnic za novo leto in tudi v mesecu februarju so cene še posebej visoke, zato si je veliko bolje izbrati kakšen drug termin, da vam smučanje v Franciji ne bo predstavljalo takšnega stroška, da si ne boste mogli privoščiti tudi dopusta poleti kje ob morju, kar je v primerjavi s smučanjem lahko precej dražje.