Info2Info – inovativna rešitev za vse uporabnike spleta

Category Uncategorized

Info2Info portal ponuja vse na enem mestu! Gre za nov, učinkovit način spletnega oglaševanja kot ga pri nas še ne poznamo, saj združuje različne informacije, popuste, zanimivosti, akcije, nagradne igre in še več – vse na eni lokaciji z namenom, da nam prikaže tiste informacije, ki si jih želimo.
Ob registraciji Info2Info namreč obkljukamo področja, ki nas zanimajo, tako da nastane profil po naši meri brez nezaželjene ter vsiljene pošte, ki nas vsak dan kar pošteno mori.
Tako nam Info2Info Invest omogoča prijazno uporabniško izkušnjo, kot uspešen pa se je izkazal na različnih področjih poslovanja. Primeren je za podjetja, ki se ukvarjajo z marketingom, nabavo ter maloprodajo ter veleprodajo.
Torej, kaj še čakate? Razmislite koliko denarja porabite za malenkosti ter stvari, ki jih v resnici sploh ne potrebujete. Tu se vam ponuja enkratna priložnost, da prispevate svoj delež k inovativnemu start-up podjetju ter postanete del zgodbe o uspehu. Poslovni načrt namreč temelji na združitvi več internetnih panog, katere že danes dosegajo hitro rast in razvoj. Le-te so spletna trgovina, svetovni splet, spletni mediji ter družabna omrežja.
V Info2info projekt je namreč vložilo svoja sredstva več znanih podjetij, med drugimi tudi Microsoft, ki jih oskrbuje s programsko opremo; Harvey Norman ter DM. Če so prepričali njih, zakaj ne bi še vas?