tečaj za voditelja čolna

Izvirno darilo? Podarite tečaj za voditelja čolna!

Iščete darilo za osebo, ki obožuje morje in morske pustolovščine? Potem imamo pravo idejo za vas, podarite tečaj za voditelja čolna. Darilni bon vam je na voljo v spletni trgovini Moje darilo https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/Tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- in je odlično presenečenje za fanta, očeta, prijatelje ali sodelavce ob okrogli obletnici ali posebni priložnosti, na primer abrahamu, upokojitvi ali ob nakupu plovila oz. vikenda na morju. Na usposabljanju se bodo pod okriljem izkušenih izvajalcev pripravili na izpit za voznika vodnega plovila ter se naučili varno uporabljati čoln ali jadrnico do 24 metrov. Usposabljanje je ponavadi strnjeno tako, da ga opravite v le nekaj dneh in se lahko prijavite na izpit.

dovoljenje za čoln

Kaj obsega tečaj za voditelja čolna?

Tečaj za voditelja čolna je lahko opravljajo vse osebe, starejše od 18 let, z njim pa lahko pridobijo dovoljenje za upravljanje plovila do dolžine 24 metrov za osebne namene. Usposabljanje zajema tri teoretična predavanja po štiri šolske ure iz navigacije, pomorskih veščin, motoroznanstva, meteorologije, pomorskih predpisov in preprečevanja trčenj na morju. Primeren je za vse osebe, ki plovila uporabljajo za šport ali razvedrilo, ne glede na vrsto, moč pogona ali območja plovbe. Osnovni cilj usposabljanja je pripraviti udeležence na zagovor pred izpitno komisijo za pridobitev mednarodnega izpita.

uživanje na čolnu

Več o samem bonu

Tečaj za voditelja čolna se izvaja skozi celo leto na različnih lokacijah po Sloveniji – v Ljubljani, Mariboru, Trbovlju, Celju, Kopru, Domžalah in Kranju. V cena bona so vključena celotna 12-urna predavanja in ura ponavljanja pred izpitom, vsa potrebna literatura in uporaba potrebščin in pripomočkov za usposabljanje za eno osebo. Bon je veljaven 1 leto od nakupa. Naročite ga lahko enostavno preko spletne strani Moje darilo ter plačate po predračunu, s kreditno kartico ali po povzetju. Za vse tiste, ki se vam mudi z naročilom in nimate časa za čakanje dostave, pa je mogoče kupiti tudi elektronski darilni bon, ki ga prejmete na elektronski naslov.