lefkada

Kaj je na Lefkasu najlepše?

Če ste se odločili svoje naslednje počitnice preživeti v Grčiji, vsekakor upam, da ste se odločili za Lefkas last minute ponudbo. Po mojem mnenju ga namreč ni lepšega otoka v Grčiji kot je Lefkas, saj je možno videti ogromno znamenitosti, hkrati pa tudi ni množičnega turizma. Sicer smo si ljudje jasno različni in morda počitnice na Lefkasu komu ne bi bil všeč, vseeno pa naj najprej izpostavim, da se počitnice na Lefkasu ne štejejo med množični turizem, ker ga na tem otoku na srečo ni. Vsekakor pa vam Lefkas last minute omogoča nizke cene v zameno za peščene plaže v turkiznem morju, dostop do celinske Grčije pa je samo preko mostu.

Najbolj zanimiva mesta za turizem so Agios Nikitas, Kalamitsi, Agios Petros, Vasiliki, Nidri in drugi, prav tako pa vam poleg obiskovanja mest ne bo dolgčas, če ste ljubitelji deskanja. Ravno letališče Vasiliki je znan kot zelo priljubljen kraj za deskarje, saj je bolj razburkano morje. Če pa želite tudi poleti obiskati kakšno višje ležečo točko, pa lahko obiščete bolj kraški predel otoka z najvišjim vrhom kar 1.182 m nadmorske višine. Lefkas last minute omogoča torej tako raziskovanje, kot tudi obiskovanje mest, nakupovanje in sončenje na res lepih plažah, pri čemer pa so cene povsem dostopne za vse to razvajanje.

Vsekakor pa vam svetujem, da Lefkas last minute obiščete preko turistične agencije Potuj nekam, da ne boste doživeli kakšnega neljubega dogodka, ko vašega hotela kar nikjer ne bo, pa čeprav ste ga v naprej plačali ali pa si boste Lefkas last minute zapomnili samo po kupu enih problemov, ki jih boste imeli v hotelu, ker ne bo vse v naprej organizirano, kot je treba.