CAT B15Q

Kaj narediti, da bo moj mobilni telefon odporen na udarce?

Category Telefonija

Mobilni telefon iz dneva v dan bolj postaja obveza, vsaj v poslovnem svetu, a kljub temu še vedno ostaja luksuz, še sploh če gledamo zgolj na njegovo ceno. Zato si vsakdo želi, da bi njegov mobilni telefon zdržal kar čim dlje časa, oz. da bi imel mobilni telefon odporen na udarce. Tudi to je možno, le kupiti moramo pravega, ali pa svojega ustrezno zaščititi. Torej, mobilni telefon odporen na udarce lahko naredimo iz svojega obstoječega, in sicer tako, da ga ovijemo v zaščitno folijo oz. etui, ki ima nameščen bumper ter preko stekla damo posebej kemijsko obdelano steklo, ki je narejeno tako, da naš mobilni telefon zaščiti pred udarci in praskami.

Lahko pa preprosto kupimo tak mobilni telefon, ki bo že sam po sebi narejen tako, da se mu praktično nič ne more zgoditi, skoraj ne glede na to, kaj počnemo z njim. Seveda, tudi s takšnim telefonom ne smemo pretiravati in ga namerno metati ob tla, skakati po njem in kaj podobnega ali še hujšega. Torej, če bomo tak telefon normalno uporabljali, ga bomo imeli zelo, zelo dolgo, ne da bi se nam karkoli na njemu poškodovalo.

Edino kar se mu lahko zgodi, je to, da se kaj od tehnike ali programske opreme pokvari, kar pa se lahko zgodi tudi s tistim, ki proti udarcem in padcem ni tako zelo zaščiten kot je ta. Zato, v kolikor potrebujete tako zaščiten telefon, le povprašajte po njem pri svojem prodajalcu mobilne telefonije oz. pri svojem mobilnem operaterju in zagotovo ga boste povsod dobili, saj ni tako zelo neiskana zadeva.