strešne kritine Gerard

Kako izbrati najboljše strešne kritine?

Category Gradnja

Izbira strešne kritine je vsekakor zelo pomembna, saj se kritino kupi enkrat za kar nekaj let oz. kar desetletij. Zato si je vsekakor smiselno vzeti nekaj več časa in izbrati pravo, pri čemer p a je treba upoštevati kar nekaj dejavnikov. Seveda, vsak proizvajalec zase pravi, da je najboljši na trgu in piše le o dobrih lastnosti in to je tisto, zaradi česar je strešne kritine še toliko težje izbrati.

Nič lažje ni, če poslušate svoje prijatelje, saj jasno preferirajo svojo izbiro, pa četudi le – ta nikakor ni prava oz. vsaj najboljša ne. Vsekakor pa lahko rečemo kljub vsemu, da so strešne kritine Gerard med najboljšimi, saj so primerne tudi za najstarejše hiše, pri katerih je ostrešje že zelo dotrajano in ki neke velike teže niti preneslo ne bi in bi tako obstajala verjetnost, da bi se streha sesedla sama vase.

 

Strešne kritine Gerard imajo nizko težo, hkrati pa prenesejo praktično vse vremenske nevšečnosti

 

Vremenske razmere se zelo spreminjajo. Če je bilo nekaj nenormalno pred kakimi sto leti, pa je danes to postalo že skoraj da normalno in je nenormalno veliko hujše stanje. Ravno zaradi vedno hujših vremenskih razmer pa prihaja do tega, da je potrebna menjava strešne kritine veliko prej, če pa ne že menjava v celoti, pa vsaj popravilo in menjava poškodovane strešne kritine. Še največji problem je tako danes močan veter in toča, ki sta še največkrat razlog za poškodbe strešne kritine.

Ravno zato je vsekakor smiselno, da se odločite za nakup omenjene strešne kritine, ki je hkrati tudi tako trdna, da je niti toča debeline 9 cm ne more poškodovati, kar pa je seveda ogromno. Kakšne druge strešne kritine bi bile v takem primeru povsem poškodovane in kaj drugega kot menjava tudi slučajno ne bi bila smiselna. Vidimo torej, da četudi je morda kakšen evro dražja ta kritina, pa je kljub temu ugodnejša, saj ste lahko prepričani, da vam ne bo treba menjati strehe že morda naslednje poletje, ki prihaja.