Komaj čakate na novi Renault Clio 2018?

Category Avto

renault clioSte eden od navdušencev avtomobilizma, ki spremlja čisto vsako novost na tem trgu in hkrati tudi z navdušenjem spremlja, kako se kakšni proizvajalci odzivajo na vse spremembe na trgu, na nove želje, na spremenjene navade kupcev in tako dalje? Potem ste prav gotovo že zasledili, da lahko nekje v letošnjem letu pričakujemo novi Renault Clio 2018. Predstavili ga sicer bodo oktobra na sejmu, vendar pa, ali bo zapeljal v prodajalne že letos, pa ni še povsem znano, vsekakor pa ga lahko pričakujemo najkasneje v začetku leta 2019, ko bo na pomoč pri izdelavi priskočil tudi slovenski Revoz.

Novi Renault Clio 2018 bo odpravil pomanjkljivosti svojega priljubljenega predhodnika

Vsekakor lahko rečemo, da bo francoski proizvajalec s to serijo Renault Clio zapeljal v novo obdobje, saj je ta novi Renault Clio, ki se bo predstavil letos, peta serija, ki bo kot celota odpravljala pomanjkljivosti predhodnika. Vsi ljubitelji tega vozila se prav gotovo že veselijo nove različice, ki bo tako iz tehnološkega, kot designerskega vidika in pa tudi vsekakor iz uporabniškega vidika boljša, drugačna.

Je pa tako, nekako smo lahko videli le neke usmeritve, oblike, skice in okvirne obljube, kakšen bo Renault Clio dejansko, kaj bo imel in česa ne, pa bomo morali vsi skupaj še malo počakati in le upati na to, da nas bo novi Renault Clio presenetil in ne pustil ravnodušnih. Vendar pa, glede na to, da Renault Clio napoveduje nove uspehe, res dobre novosti, potem smo lahko skoraj zagotovo prepričani, da nas novi ne bo pustil ravnodušne in da bodo nad njim presenečeni tudi tisti, ki jih do sedaj Renault Clio še ni prav preveč prepričal. Ne nazadnje, če samo primerjamo, kako je Renault Clio napredoval od svojih prvih designov, potem lahko že iz tega vidimo, da je ta francoski proizvajalec na pravi poti k razvoju in izgledu.