Legice kot kradljivke pozornosti na zabavi

LegiceLegice že nekaj let predstavljajo obvezen kos v vsaki ženski omari. So zelo udobne in praktične. Nosimo jih lahko ob vsaki priložnosti, vendar jih moramo tudi ustrezno kombinirati s preostalimi kosi oblačil. Koristno jih je kupiti v tistih barvah in odtenkih, v katerih se tudi sicer najbolje počutimo. Vsekakor ne bomo zgrešili s črno, sivo ali temno modro barvo.

Največkrat nas skrbi ali jih je primerno nositi v situacijah, ki od nas zahtevajo določeno mero elegance. Seveda! S pravilno izbiro barv lahko dosežemo enako mero elegance, kot to lahko dosežemo z drago obleko. Kako pa jih kombiniramo z bolj zabavnimi kosi oblačil? Kako jih nositi, ko se odpravljamo na zabavo?

Udobje pajkic pod elegantno oblekico

Bombažne legice se odlično podajo k kratki poletni ali elastični obleki. Izberimo takšne, ki dopolnjujejo barvo obleke. V zimskih mesecih vsekakor ne bomo zgrešili, če jih nenehno nosimo v črni barvi. Obleka in pajkice sicer naj ne bi bile čisto enake barve, za odtenek se morata razlikovati. Vendar pa to ne velja za črno barvo. V primeru, da ima obleka različne vzorce ali pa da je sestavljena iz večjega števila barv, tedaj moramo paziti na barvo pajkic. Te se morajo ujemati vsaj z eno od barv na obleki.

Lepo oblikovana postava v krajšem krilu

Izberimo takšno krilo, ki bo na zabavi zasijalo. Za tem izberimo takšne legice, ki se bodo ujemale s krilom. Bodimo pozorni na barvo in materiale. Princip ujemanja z barvami je enak kot pri obleki. Če ima krilo vzorec, nosimo enobarvne pajkice. Če pa je krilo enobarvno, tedaj poskusimo s pajkicami, ki imajo vzorec. Tako bomo razbili puščobnost in se poigrali z barvami.

Zabavni vzorci spremenijo celoten izgled

Na zabavo se lahko odpravimo s pajkicami, ki poudarijo naš zabaven slog. Za tak dogodek so več kot primerne. Izberemo lahko vzorec zebre ali leoparda. Pri tem pa moramo paziti na barve drugih kosov oblačil, ki jih bomo oblekli. Potrudimo se, da bodo ostali kosi oblačil več ali manj enobarvni. Zgornji del lahko dopolnimo le z ekstravagantnim nakitom. Navkljub nakitu, bodo legice tiste, ki bodo na zabavi prevzele celotno pozornost.