Plaža v Portorožu je tudi izhodišče za adrenalin na vodi

Category Uncategorized

hotel-maritaVsak, ki mu je znan izraz plaža v Portorožu, rad razišče tudi druge možnosti za zabavo. Portorož je res destinacija na slovenski obali, kjer je na voljo vse, kar naše primorje ponuja. Nekateri najraje uživajo v hotelih, drugi so raje na plaži, tretji berejo knjigo pod senčniki, nekateri pa ob misli na besedo plaža v Portorožu raje uživajo na morju. In to ne samo v plavanju ali igri z najmlajšimi; nekateri imajo raje adrenalinska doživetja, ki jih je v Portorožu in v okolici ogromno. Centralna plaža v Portorožu je pravo izhodišče za take športe.

 

Plaža v Portorožu ni le za poležavanja, ampak tudi vodna doživetja, ki vas bodo napolnila z adrenalinom

Marsikdo poleti pride na morje predvsem zaradi plavanja in uživanja na ležalnikih ob morju, zato se ne zavedajo, da je lahko plaža v Portorožu tudi kaj več, na primer izhodišče za adrenalinska doživetja v vodi. Na marsikateri plaži v Portorožu si je mogoče sposoditi vodni skuter, s katerim se boste zapodili po valovih, pedaline za umirjen izlet v okolici, kajake za nekaj dinamike z rokami in še mnoge druge pripomočke in naprave. Na voljo pa so tudi bolj adrenalinske storitve, kot je vožnja s tubami, kjer vas bo premetavalo po valovih in kjer bo plaža v Portorožu, kjer ste svoje doživetje začeli, postala le še nejasen obris v daljavi, vi pa se boste na ležalnik vrnili nasmejani in polni energije za preostanek dneva. Tisti, ki bi si radi ogledali slovensko obalo z morja, pa lahko to storite tako, da se s prijatelji z ladjo zapeljete na organiziran izlet, na katerem si boste lahko ogledali celotno slovensko obalo.

Za informacije in podrobnosti o plaži v Portorožu, ki je lahko tudi odlična začetna točka za doživetja na vodi, si lahko tudi ogledate spletno stran hotela Marita v Portorožu, ki vsebuje več podrobnosti o sami plaži in o možnostih za adrenalinska doživetja.