Potrebujem inštrukcije matematike za popravni izpit

Matematika vas muči že od nekdaj, nikakor vam ne gre v glavo, kako priti do želenega rezultata, pa čeprav pri določeni računski nalogi poznate rezultat? Tako zelo vas muči, da ste padli tudi na prvem roku popravnega izpita? Potem ste verjetno enostavno prišli do zaključka, da potrebujete inštrukcije matematike za popravni izpit.

Tudi sam sem bil pred to odločitvijo in ugotovil, da preprosto ne bo šlo drugače, kot da si poiščem inštrukcije matematike. Usedel sem se za računalnik in v spletni brskalnik vtipkal besede potrebujem inštrukcije matematike za popravni izpit. Tu sem šele naletel na problem, saj je na internetu toliko ponudnikov, da enostavno nisem vedel katerega izbrati.

V skladu z načelom: »Malo denarja, malo muzike!«, sem najprej izločil najcenejše in najdražje, nato sem izločil še vse za katerimi ne stoji podjetje, saj  je inštrukcije matematike oz. katerokoli drugo delo fizične osebe bistveno težje kontrolirati, kot delo inštruktorja za katerim stoji podjetje.

Le – ta ima nad seboj nadrejene osebe in hkrati je zakonsko delovanje podjetij veliko lažje kontrolirati, kot zakonsko delovanje fizične osebe. Za tem sem izbral 5 podjetij, ki nudijo takšne inštrukcije matematike, kot sem jih potreboval sam. Vsem petim sem poslal isto računsko nalogo in nato sem izbral dve podjetji, pri katerih se mi je zdelo, da je potek do rezultata najbolj pravilen.

Dogovoril sem se za osebni sestanek in se za inštruktorja odločil, na podlagi prvega osebnega kontakta, samega pristopa do inštruiranja in načina razlage. Katero podjetje je to, nima smisla, da govorim, ker si mora vsak sam najti najbolj primernega inštruktorja zanj.