Laserski A3 fotokopirc

Potrebujete fotokopirni stroj za večje dimenzije dokumentov?

Category Storitve

Fotokopirni stroj za svoje poslovanje potrebuje praktično vsako podjetje. Nekatera podjetja pa potrebujejo fotokopirni stroj A3 formata ali celo za fotokopiranje dokumentov večjih dimenzij. Imate tudi vi takšno podjetje, ki potrebuje fotokopirni stroj A3 formatov ali celo za fotokopiranje dokumentov večjih dimenzij?

Ni problema, zgolj usedite se za računalnik in v svoj internetni brskalnik vtipkajte fotokopirni stroj in na svetovnem spletu oz. internetu boste našli kar nekaj ponudnikov, ki vam znajo in zmorejo ustreči. Izberite 5 ponudnikov, od katerih pridobite pisne ponudbe ter se nato odločite za dva ali pa za tri, s katerimi se dogovorite za osebni sestanek. Svoj novi fotokopirni stroj nato izberite pri tistem ponudniku, ki vam bo najbolj všeč. Ni nujno oz. v večini primerov celo ni najbolj priporočljivo, da izberete tistega, ki vam fotokopirni stroj ponuja po najnižji ceni. Zelo pomembno je, da poleg cene preučite tudi možnost servisiranja, kako zelo je servis odziven, kakšno podporo uporabniku nudi posamezni ponudnik ter vse ostale podrobnosti. Pomembno je tudi, ali je v samo ceno za fotokopirni stroj vključena zgolj cena za nakup tega stroja, ali so tudi vse usluge ponudnika vključene vanjo.

Namreč, lahko vam nekdo ponudi ta stroj po zares ugodni ceni, kasneje pa morate plačati vsako dodatno uslugo, zaradi česar je vaš strošek na dolgi rok bistveno večji, kot če v začetku plačate nekoliko več in vam nato ponudnik vsaj določene usluge nudi brezplačno ali pa vsaj po bistveno nižji ceni. Odločitev je vaša.