Dvoja vhodna vrata

Prva stvar ki nas zanima pri vhodnih vratih

Category Storitve

Vhodna vrata cena je ena prvih stvareh ko se odločamo za nakup le teh. Najlažje bomo ceno dobili če se usedemo pred naš računalnik, vzamemo v roko našo tablico ali pametni telefon ter začnemo brskati po spletu. Saj veste kako danes že pravijo, če ni na internetu potem ne obstaja. Šalo na stran. v iskalnik vpišite vhodna vrata cena in odprlo se vam bo minimalno deset strani z različnimi oglasi, reklamami, prodajnimi akcijami.

Vendar vas moram na žalost razočarati, kajti ni vse tako lepo kot zgleda. Večinoma točne cene ne bomo dobili. Najbolj točne cene bomo dobili na spletnih straneh pri različnih trgovcih, ki pa ponujajo serijsko izdelana vrata, ki za tiste z nestandardnimi dimenzijami vratnih odprtin niso ravno v pomoč. Vhodna vrata cena pri različnih proizvajalcih vrat po naročilu pa je običajno višja, točne cene pa vse do oddaje povpraševanja ne boste dobili. Še takrat to ni ravno v veliko pomoč, glede na to da veliko takih ponudnikov cen ne pove vse do trenutka ko vam pošlje uradno ponudbo in še to po tem ko je prišel na dom in izmeril dimenzije. V nekaterih primerih vam tako izmero še dodatno zaračunajo, pa tudi če njihovih vrat ne boste kupili.

Naj vam bodo v pomoč naslednje besede. Vhodna vrata cena se okvirno giblje od 400€ dalje za PVC vrata, lesena vrata pa tudi do 2500€, vse je odvisno od vrste lesa, ter kako je napolnjena notranjost vrat. A ne pozabimo, da je pomembna tudi življenjska doba vrat, katera ni najdaljša pri cenejši vratih.