Računovodski servis

Z odločitvijo za kvalitetnega partnerja na področju računovodstva lahko bistveno zmanjšamo stroške poslovanja, kakor tudi tveganj pri zakonskih zadostitvah. Računovodski servis je tako nepogrešljivi partner našega poslovnega delovanja in hkrati zaupnik, ki nam pomaga krmariti med birokratskimi stebri ter politiko.

Računovodski servis je podjetje, ki kot glavno dejavnost izvaja računovodske storitve. Brez zahtevanega znanja in izkušenj lahko danes računovodski servis ustanovi prav vsakdo, vendar se profesionalne strokovnosti ne da naučiti čez noč. Zakaj bi tvegali, ko lahko med množico ponudnikov izberemo računovodski servis s strokovnjaki z večletnimi bogatimi izkušnjami, strokovnostjo, znanjem, ki ga mora imeti vsak zaupanja vreden računovodja.

Računovodske storitve lahko obsegajo vse veje računovodstva: računovodsko načrtovanje, predračunavanje kot tudi analizo in navadno knjigovodstvo. Računovodski servis pa je lahko zadolžen za celotno računovodstvo podjetja ali pa opravlja računovodske storitve le delno (občasna pomoč, svetovanje ipd.), odvisno od tega, kar želimo in potrebujemo.