soda bikarbona malinca

Soda bikarbona je nadvse uporabno sredstvo

Category Zdravje

Soda bikarbona je besedna zveza, ki jo pogosto ulovimo na uho, ko se gospodinje med seboj pogovarjajo, s čim so kako stvar rešile na enostaven in poceni način.
Vsaka prava gospodinja je namreč mnenja, da uporabnost sode bikarbone nima meja.
Soda bikarbona lahko nastopi v vlogi domačega pecilnega praška. Zmešamo 1 žlico sode bikarbone, 2 žlici vinskega kamna ter 1 žlico koruznega škroba in narejen imamo povsem domači pecilni prašek.
Soda bikarbona je prav tako primerno sredstvo za pranje sadja in zelenjave. Sadje in zelenjavo preprosto damo v vodo in dodamo soda bikarbono ter na koncu sadje tudi speremo.
Soda bikarbona v prvi vrsti tudi absorbira vonjave. Odstranila bo namreč vonj iz koša za smeti, hladilnika, pomivalnega stroja …
Je tudi primerno sredstvo za pranje, in sicer za plenice, odstranjevanje olja in maščob …
Zelo aktualna uporaba soda bikarbone je tudi pri čiščenju odtokov. 4 žlice sode bikarbone in vročo vodo namreč zlijemo v umivalnik enkrat na teden. S tem poskrbimo, da se naši odtoki nikoli ne bodo zamašili.
Soda bikarbona je na razpolago v vseh večjih ali manjših trgovinah in tudi na spletu, kjer jo prodajajo mnoga podjetja. Med njimi je tudi spletna prodajalna Malinca.si, ki sodo bikarbono prodaja po paketu, ki vsebuje 100 g po izjemno ugodni ceni. Je kvalitetna in vedno je na razpolago na njihovih prodajnih policah. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate še druge izdelke, ki so prav tako izredno kvalitetni in uporabni za marsikaj, predvsem za naše zdravje.

Soda bikarbona ali t. i. natrijev hidrogenkarbonat je nepogrešljiva snov  prav v vsakem domu. Soda bikarbona se uporablja za zdravljenje, čiščenje izdelkov, umivanje, za peko … Uporabnost sode bikarbone nima meja.

Soda bikarbona lahko nastopi v vlogi domačega pecilnega praška. Zmešamo 1 žlico sode bikarbone, 2 žlici vinskega kamna ter 1 žlico koruznega škroba in narejen imamo povsem domači pecilni prašek. Soda bikarbona je prav tako primerno sredstvo za pranje sadja in zelenjave. Sadje in zelenjavo preprosto damo v vodo in dodamo soda bikarbono ter na koncu sadje tudi speremo.

Soda bikarbona v prvi vrsti tudi absorbira vonjave. Odstranila bo namreč vonj iz koša za smeti, hladilnika, pomivalnega stroja … Je tudi primerno sredstvo za pranje, in sicer za plenice, odstranjevanje olja in maščob … Zelo aktualna uporaba soda bikarbone je tudi pri čiščenju odtokov. 4 žlice sode bikarbone in vročo vodo namreč zlijemo v umivalnik enkrat na teden. S tem poskrbimo, da se naši odtoki nikoli ne bodo zamašili.

Soda bikarbona je na razpolago v vseh večjih ali manjših trgovinah in  tudi na spletu, kjer jo prodajajo mnoga podjetja. Med njimi je tudi spletna prodajalna Malinca.si, ki sodo bikarbono prodaja po paketu, ki vsebuje 100 g po izjemno ugodni ceni. Je kvalitetna in vedno je na razpolago na njihovih prodajnih policah. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate še druge izdelke, ki so prav tako izredno kvalitetni in uporabni za marsikaj, predvsem za naše zdravje.