Spalnice

Category Pohištvo

Strokovnjaki za feng šuj pravijo, da je spalnica najbolj pomembno mesto za regeneracijo telesa in življenjsko energijo. Da se bo ta pravilno pretakala po prostoru vaše spalnice, vam priporočamo predhodni posvet s strokovnjaki.

Želje in njihova uresničitev si marsikdaj stojijo navzkriž, toda tako kot za vsako bolezen raste rož´ca, obstaja tudi za vsak problem rešitev. V razstavnih prostorih pohištvenega salona Il ambienti se o tem lahko prepričate tudi na lastne oči.

Med pestro ponudbo spalnic priznanih programov domačih in tuijih proizvajalcev boste našli tudi spalnice, ki ustrezajo vašim predstavam o tem, kako želite da izgleda vaš spalni kotiček. Postelja je res da središče spalnice, ki mora biti zato tudi dovolj velika in kvalitetna, toda enako pomembni so tudi drugi deli spalnice. Da ne bo energija v vaših spalnicah zastajala zaradi prenatrpanosti oblačil in drugih predmetov, poskrbite za funkcionalne rešitve, do katerih vas bodo usmerili v pohištvenem salonu Il ambienti. Na videz še tako nepomembna stvar ima lahko v intimnem prostoru naše spalnice »hudo« pomembno vlogo. Ne dovolite si, da vas nepremišljena izbira opreme spalnice ovira pri odnosu z vašim partnerjem, s katerim si želite deliti intimne trenutke sreče, ljubezni, miru in počitka.