Spodnje perilo vedno zavezano kvaliteti

Category Perilo

To je bilo spodnje perilo Marie Jo že od samega začetka. Začetki segajo v obdobje po prvi svetovni vojni , ko sta zakonca Van den Velde v Belgiji odprla delavnico za oblikovanje in šivanje kvalitetnih korzetov. Šivilje so izkušnje in znanje prenašale iz generacije v generacijo. Vselej  z enim sami ciljem, da izdelajo naslednjo kolekcijo spodnjega perila, ki v izvirni različici združuje  modo, kvaliteto in udobje.

Spodnje perilo se je vedno prilagajalo ženski.  Vsaka ženska je drugačna, prav tako njeno telo. Spodnje perilo vseh velikosti, preden se začne proizvodnja nove kolekcije, ,je testirano na modelih, ki ga dejansko nosijo in perejo.  Vsa opažanja še izboljšajo dizajn in kvaliteto nove kolekcije. Marie Jo ima svoj oblikovalski studio, ki vedno znova preseneča s privlačnimi kreacijami, ki očarajo uporabnice.  Naloga modnega studia je tudi, da predvidi modne trende. Sodelujejo z dobavitelji materialov. Nove barve, čipke, dodatki. Vsak sestavni del je skrbno izbran. Nič ni prepuščeno naključju.

Tudi do štirideset korakov je potrebno, preden je spodnje perilo dokončno sešito.  In 25 do 30 minut ročnega dela, kar je za četrtino ali celo do polovico več, kot je povprečje v panogi. Vsak kos spodnjega perila je ročno pregledan. Samo človekovo oko je dovolj dobro, da opazi, ali je izdelek dobro narejen.