Stavnica Bet365 bonusov ne nudi v vseh državah

Category Šport

Morda še največja slabost, ki jih ima stavnica Bet365, pa čeprav slabosti zelo težko najdemo, je to, da Bet365 bonus ne nudi v čisto vseh državah. Marsikomu se to zdi kar malo sporno oz. nepošteno, vendar pa tako to je.

Prav tako ni v vseh državah bonus enako visok, v Sloveniji pa se ga le redko dobi, pa še to je nekje v višini 50 €. To vsekakor pomeni, da si je pred registracijo dobro prebrati pogoje uporabe, da slučajno ne bi bil uporabnik razočaran, ko ugotovi, da zanj Bet365 bonus ne nudi. Vendar pa smo lahko prepričani, da ta Bet365 bonus ni tako pomemben in ključen podatek, da se uporabnik ne bi registriral na to stavnico, temveč na katero drugo stavnico.

Vseeno je zaradi bistveno boljših kvot na koncu zaslužek boljši, kar pa je na dolgi rok tudi tisto, kar je najbolj pomembno. Zavedajte pa se še nekaj, tudi tisti, ki na Bet365 bonus dobijo, ne pomeni, da lahko dobljeni denar kar dvignejo in tako prav na hitro zaslužijo. Dvig je namreč možen šele takrat ko je vložek z bonusom trikrat obrnjen, kar pomeni, da je treba vsaj trikrat staviti. Seveda je možnost izgube na ta način večja, vendar pa po drugi strani se vsak registrira na Bet365 zato, da bo na daljše časovno obdobje lahko služil denar s stavami, kar pomeni, da morda kakšen začeten neuspeh še ne pomeni, da se na tej stavnici ne da zaslužiti ali pa celo da nimate dovolj denarja in to kljub temu, da se ne dobi Bet365 bonus.