Za zaščito lesa poskrbite z vrhunskimi izdelki

Category Gradbeništvo

silvaproduktNačeloma zgleda zaščita lesa povsem enostavna; kupi se premaz za les, nanese se en sloj, ko se le – ta posuši, se prvi sloj pobrusi, nato pa se ponovno nanese premaz. Postopek se potem še nekajkrat ponovi in to je to.

Ampak, ali si želite ta postopek ponavljati vsako leto, če želite, da bo les ostal enako lep kot takrat, ko ste ga premazali? V kolikor si to ne želite, potem vam vsekakor svetujem, da se odločite za kvalitetne premaze. Kvalitetna zaščita lesa Silvaprodukt podjetja je najboljše, kar lahko dobite trenutno na trgu. Podjetje ima tudi kar precej referenc, predvsem pa je največja prednost tega podjetja v tem, da je zaščita lesa dolgotrajna. Zaščita lesa Silvaprodukt ponudnika hkrati pomeni tudi zavedanje, da je zaščita lesa različna glede na to, kje se les nahaja in kakšnim vremenskim pojavom vse je podvrženo.

Hkrati je pri njih različna tudi glede na to, kaj želite vse preprečiti. Samo en premaz nikakor ni dovolj, da na primer preprečite glive, trohnenje, vpijanje vlage in podobno. Hkrati pa se vrhunska zaščita lesa dela različno tudi glede na izpostavljenost naravnim pogojem. V določenih primerih je dovolj le premaz, v določenih kar kratkotrajno namakanje, spet pri drugih pa je najbolj priporočljivo, da se les namaka v premazu po 24 ur, ali pa da se zaščita lesa nanaša z vakumsko impregnacijo. Torej ni dovolj, da se le kupi najboljši premaz, treba je vsekakor uporabiti tudi pravi postopek nanosa, zato je največkrat najbolje te postopke prepustiti kar strokovnjakom.