Živalski kostum - Krava

Zabavni živalski kostumi za pustno rajanje

Category Trgovine

Veliko ljudi mnogokrat želi pobegniti iz realnega življenja, predvsem pa iz hitrega tempa življenja v nekaj domišljijskega ali pa si predstavlja, kako je biti kuža ali muca ali pa neka druga žival, ki nima drugih skrbi, kot zgolj, kako preživeti iz dneva v dan, kako od nas dobiti kaj za pod zob, kako nas prinesti naokoli za kakšen dodaten priboljšek ter hkrati kako nam čim bolj ugoditi. Idealna priložnost, da se prelevimo v eno od naših priljubljenih živalic, je pustno rajanje in tu so živalski kostumi, ki nam to lahko brez težav omogočijo.

Pustni živalski kostumi, ki so v ponudbi pri različnih ponudnikih, so npr. kostum petelina, pingvina, morskega psa, lisaste krave, znanega mačka po imenu Silvester iz znane risanke s ptičkom Tweety-jem, katerga kostum se prav tako lahko dobi. Hkrati pa ti živalski kostumi sploh niso dragi, tako da so dostopni vsakomur, ki se zares želi za vsaj nekaj uric pobegniti v svoj domišljijski oz. fantazijski svet ter se umakniti iz realnosti. Še prav posrečeni so živalski kostumi za otroke, saj lahko našega malčka oblečemo v npr. tigra, Miki miško, žabico, kravico Lil, medvedka Pooh, strašnega zmaja, sovico, slončka in še mnoge druge takšne in drugačne pustne šeme.

Živalski kostumi so med vsemi pustnimi šemami nekaj najbolj posebnega, saj so nam največkrat ti liki zelo blizu in si celo večina zna predstavljati npr. pasje življenje. Zato so ti živalski kostumi zelo iskani in če si tudi vi želite svojega, se ne obotavljajte, ampak kar čim hitreje naročite svojega.