Nosilci za TV

Zmogljiv nosilec za TV

Obožujete filme in veliko denarja vlagate v svoj domač kino? Potem ne prepustite ničesar naključju in svoj ekran zaščitite s kakovostnimi pripomočki, kot je tudi nosilec za TV. Na voljo je v različnih dimenzijah, velikostih in postavitvah. Masivna roka bo poskrbela za to, da bo vaš ekrat prožen in nastavljiv. Ta funkcionalnost prav pride tudi v primeru, da veliko telovadite doma in imate sobno kolo na drugem koncu sobe. Ekran lahko na fleksibilnem podstavku tekoče obračate, brez skrbi, da bi teža izdelka ekran zrušila na tla. Več informacij o izdelkih sicer najdete tukaj, pred nakupom je tudi dobro, da natančno premerite in ocenite, koliko prostora imate v stanovanju (nekatere variacije namreč zavzamejo kar nekaj prostora).

Postavitev nosilca za tv

Stenski element odlično drži tudi večje ekrane

Največja prednost izdelkov, kot je nosilec za TV, je predvsem ta, da jih lahko s pomočjo vijakov še bolj gotovo pritrdimo v steno in s tem težišče razporedimo po celotni površini. Nekatere različice dovoljujejo težo tudi do 50 kg ali več ter podpirajo velike VESA zaslone. Ker se ekrani po določenem času delovanja tudi segrejejo, mora nosilec za TV omogočati manjši odmik od stene, saj se lahko na ta način dovaja zrak v notranjost naprave, ta pa se ne uničuje, temveč ohranja optimalno temperaturo. Odmik od stene znaša do nekaj več kot dva metra, odmik lahko prilagajate po svoje, odvisno od vaših želja in lastnosti. Današnji modernejši televizorji se hladijo samostojno, zato tak korak v večini primerov ni potreben. V naslednjem videu si lahko ogledate, kako izgleda namestitev enega izmed TV nosilcev iz naše ponudbe.

Preglejte bogato ponudbo, ki jo lahko najdete tukaj

Nosilec za TV je cenovno ugoden in je na voljo v različnih variacijah. Namizna podporna mizica zdrži visoke obremenitve in omogoča prilagodljivost višine. Primerna je tudi za računalniške ekrane in ostale večje zaslone. Vsak nosilec za TV lahko hitro in enostavno montirate, v nekaterih primerih celo brez vrtanja in ostalih invazivnih tehnik pritrditve. Izdelek je primeren tako za pisarne kot tudi domače okolje. Sestavni material sta po večini jeklo ali kaljeno steklo.

Več vrst nosilcov za tv