Renault Traffic 8+1

Dogodivščine z najetim kombijem so skoraj vedno nepozabne

Category Avto

Se s prijatelji spet končno dogovarjate, kako preživeti dopust v toplem delu leta in izbirate možnosti. Poskusite enkrat z najemom kombija, saj je najem kombija zagotovo pravilna odločitev. Tu govorim iz izkušenj, ki smo si jih pridobili lansko leto.

Pri brskanju po spletu smo videli, da so dogodivščine z najetim kombijem so skoraj vedno nepozabne, zato smo se odločiti za kombi najem. Nato pa smo naleteli na spletno stran www.agio.si/najem-kombija in takoj smo vedeli, da je kombi najem pri podjetju Agio tista pravilna odločitev. Podjetje Agio nam je ustreglo v vseh željah, dobili smo odličen kombi Renualt Traffic za 8+1 oseb.

Kombi je bil vrhunsko opremljen in brezhiben, sam najem kombija pa cenovno bolj ugoden, kot da bi šli vsak s svojim  avtomobilom, sploh pa je bilo potovanje v njem nadvse prijetno. Ponudili so nam tudi 24 urno asistenco, kar pomeni, da smo bili res brez skrbi. Poleg tega, da je bil že najem kombija res vrhunska odločitev, sploh nismo mogli verjeti, da so tudi pogoji najema res fantastični in da si to lahko privošči skoraj vsak. Izredno nam je bilo všeč, da so se nam prilagajali do potankosti in da bolj prijaznih ljudi še nismo srečali in je bilo res v veliko veselje poslovati z njimi.

Najem kombija nam je omogočil odlične počitnice v najboljšem vozilu. Resnično smo bili zadovoljni z odločitvijo najema in škoda, ko se tega nismo domislili že prej. Najem kombija je možen tudi na dveh lokacijah in to na Brniku ali v Ljubljani, kar je super. Vozilo pa vam tudi dostavijo in ga tudi prevzamejo na dogovorjenem mestu.