Ventilacijska fasada

Izdelava fasade – katerega proizvajalca naj izberem?

Category Gradbeništvo

Na trgu je ogromno tipov fasad, zato je zelo pogosto vprašanje predno se lotimo obnove fasade, katerega proizvajalca naj izberem. Moje razmišljanje; izdelava fasade – katerega proizvajalca naj izberem?

Pri zelo široki ponudbi tipov fasad in predvsem proizvajalcev fasad, ta odgovor res ni enostaven. Saj bo vsak proizvajalec, kar je normalno, navijal za svojo fasado, kako je najboljša in kako ustreza vsakim vremenskim vplivom in vsakemu podnebju. Žal ni povsem tako. Zato je zelo priporočljivo, da se odločimo za izvajalca – fasaderja, ki sodeluje z različnimi proizvajalci fasad in ki ima strokovno usposobljeno ekipo, ki bo pravilno, kvalitetno in cenovno ugodno izvedla vse potrebno. Podjetje Libelagroup je eden od najboljših strokovnjakov na tem področju, saj vam predno bi se izdelava fasade sploh pričela nudijo brezplačen ogled objekta oz. vaše hiše in vam pri tem brezplačno svetujejo.

Na njihovi spletni strani lahko ugotovite, da so vrhunsko strokovno usposobljeni za proizvajalce fasad Baumit, STO, Demit idr. Tako bo izdelava fasade na vaši hiši narejena s fasado tistega proizvajalca, ki bo najbolj ustrezal vsem parametrom, ki veljajo za vašo hišo, saj omenjeni proizvajalci pokrivajo vse kar je potrebno vedeti, predno se izdelava fasade sploh začne. Na tak način, če boste izbrali strokovnjake, boste tudi cenovno veliko bolj ugodno prišli skozi, kot če se sami lotite raziskave proizvajalcev in se vozite (s tem trošite gorivo in vaš dragoceni čas) od enega do drugega proizvajalca in se trudite ugotoviti katera izdelava fasade bi bila za vas najbolj primerna.