Izdelava nove spletne strani

Izdelava spletne strani v enem dnevu

Category Storitve

Bi verjeli, če bi nekje prebrali, da lahko izdelava spletne strani traja samo en dan? Če se vam to sliši neverjetno, naj vam povemo, da se na internetu lahko prebere vse in da nekateri uporabijo tudi nemogoča dejstva za to, da bi se reklamirali. Tako hitra izdelava seveda ni mogoča, a to še ni edina prazna obljuba, na katero lahko naletite na internetu. Prav zato velja biti v primeru, da iščete izdelovalca vaše nove spletne strani, pri izbiri zelo pazljiv. Izberite tistega, ki to, kar obljublja, lahko tudi uresniči, predvsem pa ne verjemite nemogočemu!

En dan ali en teden je premalo

Izdelava spletne strani običajno traja vsaj kakšen teden, vendar je za zelo kompleksno spletno stran ali spletno trgovino tudi to premalo. Že samo načrtovanje in dogovarjanje lahko traja nekaj dni, saj je treba uskladiti možnosti, želje in potrebe. Nato sledi sama izdelava, ki traja vsaj nekaj dni ali še več časa (odvisno od tega, za kakšno stran gre), za tem pa sledijo še različna usklajevanja, popravki in detajli, ki poskrbijo za piko na i in za to, da je spletna stran res taka, kot si jo je stranka zamislila. Izdelava nove spletne strani tako zahteva kar nekaj časa in nikakor ne more biti narejena čez noč. Če vam kdo obljublja, da bo za vas izdelal spletno stran v nemogoče kratkem času, sploh ne razmišljajte o tem, da bi sodelovali z njim, saj boste na koncu prav gotovo razočarani!

Izdelava spletne trgovine

Končni izdelek je pomembnejši od časa izdelave

Večina ljudi si želi dobiti novo spletno stran čim prej, kar je tudi glavni razlog, da nasedejo takšnim neverjetnim ponudbam, ki obljubljajo nemogoče. V resnici pa nekaj dni ali kakšen teden več lahko počaka prav vsak, če na koncu dobi odličen izdelek, nad katerim bodo njegove stranke popolnoma navdušene. Prav nobena od njih se ne bo vprašala, koliko časa je trajala izdelava spletne strani, zato se tudi vi sami ne bi smeli preveč obremenjevati s tem. Veliko bolj pomembno je, da bo na koncu spletna stran takšna, da boste nanjo ponosni in da bo vsak, ki jo bo obiskal, takoj videl, da je bilo v njeno izdelavo vložnega veliko truda.