Kabelske police za trajno in kakovostno izvedene kabelske trase

Category Gradbeništvo

kabelske policeZa kabelske police je značilno, da so izdelane in zelo kakovostnih materialov, ki nam omogočajo trajno in kakovostno izvedene kabelske trase. Na voljo je več izvedb. Te so odvisne predvsem od investitorja in od okolja. Kabelske police se lahko tudi še dodatno prašno pobarvajo, in sicer v želeni barvi po RAL lestvici.

Kaj najbolj odlikuje kabelske police?

Tovrstne police se ponašajo s številnimi prednostmi. Z njimi lahko enostavno, hitro in izjemno učinkovito nameščamo kabelske trase. Prav tako se zelo kakovostno spajajo. To zagotavlja ustrezen galvanski spoj. Značilni so zakrivljeni robovi palic, kar posledično zmanjša možnost poškodb. Tipski pokrovi pa omogočajo hitro in enostavno pritrjevanje.

Za kabelske police je značilna različna debelina pločevine. Najbolj pa jih odlikuje natančna in skrbna izdelava ter domiselna dovršena oblika izdelkov.

Osnovna izvedba kabelskih polic iz kakovostne pocinkane pločevine

Znano je, da je osnovna izvedba kabelskih polic izdelana iz zelo kakovostne pocinkane pločevine. Ta je naknadno perforirana in je primerna za uporabo v notranjih surovih prostorih. Naslednja stopnja je izdelana iz prav tako kakovostne jeklene pločevine. Ta je še naknadno vroče cinkana. Tako je kabelska trasa odporna pred vsemi zunanjimi vplivi oziroma korozijo. Kot taka je primerna za uporabo v vlažnih prostorih na prostem.

Kabelske police, ki so izdelane iz kislinsko odpornega nerjavečega jekla, predstavljajo sam vrh ponudbe. Take vrste so še posebej primerne za uporabo v najbolj zahtevnih pogojih. Pri tem imamo v mislih tudi prehrambeno industrijo, kemično industrijo, čistilne naprave ter podobno.

Naročilo na brezplačni katalog in svetovanje

Če se tudi bi zanimate za tovrstne izdelke, potem lahko na spletu najdete vrhunske ponudnike. Ti vam bodo poslali tudi brezplačni katalog, kjer si boste lahko pogledali celotno ponudbo. Obenem pa se boste lahko pogovorili še z njihovimi svetovalci, ki vam bodo prav tako na brezplačen način podali vse vrste informacij.