Kaj so erotične igre

Category Erotika

Španska muhaBesedna zveza erotične igre lahko dvema osebama pomeni čisto nekaj drugega. Ena oseba bo tako pomislila na erotične igre, ki jih lahko igra na računalniku ali kot fizično igro, druga oseba pa ob tej besedni zvezi pomisli na erotične igre, ki jih igrata partnerja v domači postelji katere vam nudijo v erotični spletni trgovini Poredni zajček. Pa vendar imata obe osebi prav.

Erotične igre imajo dva pomena, zato tudi obstajata v dveh različnih pojavnih oblikah. To lahko opazimo tudi, če to besedno zvezo vpišemo v spletni iskalnik, lahko pa to opazimo tudi v spletnih erotičnih trgovinah, kjer se pod to besedno zvezo nahajajo zadetki obeh pomenov. Te igre pa vsekakor niso primerne za ljudi vseh starosti, temveč večinoma le za odrasle osebe. Torej poznamo virtualne erotične igre, prav tako pa so nam znane fizične igre, za katere sta potrebni najmanj dve osebi. Virtualne erotične igre v sodobnem svetu pomenijo računalniške igre v katerih se pojavljajo liki, ki so v zadnjih letih dosegli izjemen realizem zaradi razvoja 3D tehnologije. Tovrstne računalniške igre so namenjene samostojnemu igralcu, možno pa je tudi igrati v dvoje. Če se odločate za takšno vrsto erotične zabave je odločitev seveda popolnoma v vaših rokah.

Poznamo pa tudi prenekatere fizične erotične igre, ki vsebujejo kocke, karte ali pa so v obliki namiznih iger. Kocke in karte so večinoma namenjene le individualnim parom, ki si želijo nekoliko drugačne izkušnje med rjuhami ob tem pa se seveda tudi zabavajo. Namizne igre pa so namenjene za več igralcev pri katerih morate pričakovati, da vas bodo lahko prisilile tudi v sram oziroma neprijetno situacijo.