Pohištvo

Pohištvo po meri

Category Pohištvo

Pohištvo po meri vam omogoča popoln izkoristek prostora predvsem pa predstavlja način prilagoditve elementov prostoru, vašim potrebam in željam. Navadno se izdeluje pohištvo po meri za kuhinje, jedilne kote, predsobe, dnevne sobe, otroške sobe, masivna sobna vrata, mladinsko pohištvo, oprema poslovnih prostorov, oprema hotelov, kosovno pohištvo ter ostala oprema. Izdelovalci pohištva po meri se s kupcem dogovorijo o željenem roku dobave. Cena pa je dogovorjena na predračunu.
Svetovanje in izmero je mogoče opraviti tudi v vašemu domu. Proizvajalcem so pridobljene informacije v veliko pomoč pri postavitvi elementov v prostoru, kar potrebujejo za oblikovanje ponudbe in kasnejšo izdelavo in montažo. Svetovanje na domu, na podlagi katerega se opravijo izmere in svetovanje, se zaračuna po predhodni ponudbi. V primeru naročila, pa se ta vplačani znesek šteje kot avans.

Če si želite optimalno urediti pisarne, potem se odločite za pisarniško pohištvo po meri. Saj vam bo le to omogočilo izkoristek prostora ter funkcionalno uporabnost vsakega elementa posebej. Posamezen kos pisarniškega pohištva bo popolnoma prilagojen vašim potrebam in željam. Izdelano pisarniško pohištvo po meri ne zadovolji le estetskim kriterijem, temveč tudi kriterijem praktičnosti ter funkcionalnosti in pa tudi strogim ergonomskim kriterijem. Izdelano je s posebno pozornostjo kakovosti izdelave ter uporabljenim materialom.

Vedno več ljudi se odloča za izdelavo kuhinj po meri. Kuhinja po naročilu kaže odraz želja naročnika ter strokovnosti izdelovalca. Izdelava kuhinj po naročilu vedno temelji na dveh polih, ki ju je treba povezati, da je izdelek dober. Za pravo izdelavo kuhinj po meri, mora kuhinja temeljiti predvsem na tem, kar si želi stranka, obenem pa to nadgraditi s kakovostnimi materiali in usposobljenimi izvajalci. Cena naročila kuhinje po meri ni nič višja od primerljivo kakovostne serijske izdelave, zato je izdelava po naročilu v vsakem primeru najboljša izbira. Izdelava kuhinj oziroma izdelava kuhinj po meri namreč pomeni popolno prilagoditev prostoru in stranki.