Bluetooth slušalka Plantronics M55

Poslušaj glasbo s pomočjo bluetooth slušalke

Category Telefonija

Prosti čas je izredno pomemben čas za vsakega človeka in vsak ga želi preživeti čim bolj po svoje in delati tisto kar ga sprošča. Veliko ljudi se sprošča tako, da posluša glasbo, spet drugi tečejo, tretji pa delajo oboje hkrati. Tem tretjim so lahko v veliko pomoč pri sproščanju svojih napetih živcev bluetooth stereo slušalke, saj le – te omogočajo hkratno poslušanje najljubše glasbe z obema ušesoma ter ob enem tudi tek.

Bluetooth stereo slušalke je možno namestiti na vsako mobilno napravo in so zelo funkcionalne za tiste ljudi, ki se ne znajo osredotočiti na svoje delo, temveč jih okolica stalno moti. Bluetooth slušalke s stereo tehniko so tudi zelo uporabne za osebe, ki na različnih predstavitvah ali prostorih vrtijo glasbo, kot so npr. disk jockey-ji v diskotekah.

Namreč takšne bluetooth slušalke omogočajo poslušanje točno določene stvari na obe ušesi, in sicer tako, da slušatelja okolica in zunanji dejavniki prav nič ne motijo. V največ primerih pa so takšne bluetooth slušalke nekoliko dražje, saj sta potrebni dve slušalki, dokler je pri navadnih bluetooth  slušalkah v večini primerov le ena slušalka, ki zadošča za večino funkcij, katere bluetooth slušalke omogočajo.

Bluetooth slušalke tako ne omogočajo zgolj prostoročnega telefoniranja, temveč je mogoče z njimi tudi natisniti dokumente, brskati po internetu, pošiljati in sprejemati elektronsko pošto, celo igrice je mogoče igrati z njimi ter še kar nekaj drugih funkcij. Bluetooth slušalke s stereo tehniko pa niso primerne za uporabo med vožnjo kateregakoli vozila, saj je tako slišnost prometa povsem zmanjšana in tako je ogrožena varnost prometa bolj, kot pa če bi vozili s telefonom v roki.