olje za hitrejšo rast las

Popolnoma naravno ricinusovo olje je imenitno tudi za lase

Category Lepota

Kdor si želi po naravni poti priti do tega, da bi njegovi ali njeni lasje rasli hitreje, je danes za to na voljo prava rešitev. Gre namreč za popolnoma naravno ricinusovo olje, ki se vse več uporablja v kozmetiki in jasno tudi za nego las in lasišča. Namreč, če ste kdaj iskali olje za hitrejšo rast las, je tega iskanja lahko konec. Kajti ricinusovo olje je pomagalo že mnogim in prav gotovo lahko tudi vam. Če si torej želite olje za hitrejšo rast las, je to olje prav gotovo prava izbira. V nadaljevanju pa bomo videli točno, kako ricinusovo olje za pospešeno rast las uporabimo in tudi katerega izbrati.

Katero ricinusovo olje je najboljše za pospešeno rast las?

Kdor ricinusovo olje že pozna, bo vedel, da ima tudi ogromno zdravilnih učinkov, ki pa se uporabljajo tako za zdravljenje nekaterih težjih bolezni kot tudi za hitro oskrbo sončnih opeklin, manjših odrgnin ali pa prask. No, ampak o tem morda kdaj drugič, saj kot smo že rekli, bomo tule govorili o tem, kako lahko ricinusovo olje uporabimo za pospešeno rast las. A preden začnemo s celotnim procesom (ki je mimogrede zelo preprost), pa naj povemo, da je najboljše ekološko pridelano ricinusovo olje, saj smo le-tako lahko zares prepričani, da bo vsebovalo vse svoje zdravilne učinkovine. Zdaj pa si poglejmo še, kako je ricinusovo olje najbolje uporabiti za nego svojih las.

Rekli smo že, da je uporaba tega olja za pospešeno rast las zelo preprosto. Namreč, olje se lahko uporabi kot masko za lase, ki jo nanesemo na konice in lasišče. Po koncu nanosa je najbolje masko pustiti kar čez noč, če pa se to zdi predolgo, pa je priporočeno, da le-to pustimo vsaj eno uro. Tako si zagotovimo, da se bo olje zares dobro vpilo v lase in lasišče. Proces pa lahko ponovimo do trikrat na teden, več kot to pa že ni priporočljivo.