Ovitek za iPhone 6 s srčki

Raznobarvni ovitki za iPhone 6

Category Telefonija

iPhone 6 je že sam po sebi na izgled zelo privlačen, vendar ženske ne bi bile ženske, če ga ne bi želele še nekoliko polepšati. To pa je povsem enostavno, saj obstajajo barvni ovitki za iPhone 6, in sicer praktično v kakršnikoli vam srce poželi. Namreč barvni ovitki za iPhone 6 so možni tudi v roza barvi, ki je mnogim ženskam najljubša barva.

Vsekakor pa so ovitki za iPhone 6 tudi v takšnih barvah, ki se je tudi noben moški ne bi branil. Obstajajo tudi v prozorni barvi, torej takšni barvi, da se ovitka na telefonu praktično sploh ne vidi, a kljub temu je na telefonu in našo napravo tako zaščiti pred praktično katerokoli poškodbo, predvsem pa pred padci po tleh in morebitnimi opraskaninami. Ovitki za iPhone 6 so več ali manj vsi zelo tanki, upogljivi in lahki. Zagotovo pa imajo vsi režo za kamero in omogočen dostop do vseh ostalih gumbov.

Poleg tega, da so barvni, so ti ovitki za iPhone 6 lahko tudi v vseh možnih barvnih kombinacijah in so na njih izrisani mnogi vzorčki, kot so npr. slončki, srčki, dišeče vrtnice, makovo polje, sidro, modra zebra, pisan leopard, cikcak ter še mnogi drugi in prav vsi so lahko tudi v vseh ostalih barvnih kombinacijah in vzrorcih ali pa so enobarvni, ki so vsaj meni najlepši, a vseeno skoraj v katerikoli barvi. Dejstvo je, da ste za svoj telefon odšteli kar precej Evrov, zato naj vam ne bo škoda še nekaj dodatnih Evrov za zaščito svoje nove mobilne naprave, še posebej, ko veste, da je le – ta lahko v vaši najljubši barvi.