Sedežne garniture po meri so tudi za manjše stanovanje

Category Uncategorized

sedežne garnitureImate manjše stanovanje, ki je dobro razporejeno in imate manjši prostor tudi za sedežno garnituro, samo so enostavno čisto vse prevelike in to kljub majhnim dimenzijam, vi pa bi radi udobno garnituro, ki je hkrati majhna in primerna za vaše majhno stanovanje? V takem primeru si vsekakor rajo omislite sedežne garniture po meri, saj boste tako res lahko izkoristili vsak kotiček, stanovanje pa bo še vedno zračno, ne pa da bo popolno nabasano, saj se v takem prostoru prav nihče ne počuti dobro. Sedežne garniture po meri za manjše prostore niso tako »glomazne«, dolžina sedala je prilagojena prostoru in vašemu udobju, prav tako tudi višina naslonjala in jasno tudi barva je posebej izbrana. Kakšni temnejši odtenki v tem primeru ne pridejo v poštev, saj prostor le še zmanjšajo, prav tako pa je prilagojena tudi velikost, da tako izdelane sedežne garniture po meri zasedejo res čisto vsak centimeter prostega prostora.

 

Sedežne garniture po meri za manjše prostore vam omogočajo izkoristiti čisto vsak centimeter

Če v večjem stanovanju ni problem, da je sedežna garnitura morda malenkost manjša ali pa večja od vaših idealnih in želenih mer, pa je to v manjšem stanovanju izredno pomembno. V manjše stanovanje namreč že tako ali tako komaj kaj pospravimo, z dobro razporeditvijo pa dobimo tudi opcijo za sofo, kar je v malem stanovanju večkrat res luksuz, seveda še posebej, če le – ta ni namenjena tudi za spanje.

Če torej najdete prostor, se res odločite za naročilo sedežne garniture po meri, saj boste izkoristili čisto vsak centimeter, ki si ga lahko privoščite, prostor pa še vedno ne bo zlgedal natlačen. Če pa se ne odločite za naročilo sedežne garniture po meri in jo raje kupite v salonu, kjer sploh ni rečeno, da boste kaj privarčevali, pa skoraj zagotovo ne boste imeli takšne sedežne, ki je res primerna za vaš prostor.