Šporna trgovina Hervis

Category Uncategorized

Šporna trgovina Hervis je specializirana trgovina za prodajo športne opreme ter oblačil za šport in prosti čas. Hervis je vodilno podjetje pri prodaji športne opreme pri nas. Ima kar precej trgovin, ki so razpršene po celi Sloveniji.

V Mariboru je Hervis v nakupovalnem središču Europark ter v Qlandiji, deželi nakupov. V Hervisu Maribor (www.europark.si) ponujajo široko izbiro športnih artiklov za različne športne dejavnosti za vse starostne skupine. Prodajajo športne pripomočke, športno obutev, oblačila ter prehrano za športnike.

Na zalogi imajo produkte različnih svetovno znanih blagovnih znamk, ki slovijo po kvalitetnih športnih izdelkih kot so Adidas, Nike, Puma, Salomon, Teva, Atomic, Fischer, Elan, Scott, Trek, Speedo, Mammut, Salewaš … V Hervisu Maribor so vam na voljo tudi trgovci, ki so strokovnjaki na področju prodaje športne opreme ter oblačil. Pri obisku Hervisa Maribor se ne pozabite včlaniti tudi v Hervis SportsClub, ki svojim kupcem ponuja številne popuste. Ukvarjanje s športom je zdravo. Poleg tega pa je izjemno pomembna tudi kakovostna  športna oprema, ki jo dobite nikjer drugje kot v Hervisu Maribor.