jessica-geleration

Tudi vam bo permanentno lakiranje nohtov postalo všeč

Category Lepota

Danes je izrazov v kozmetiki res zelo veliko in tudi zelo pogosto se zgodi, da jih ljudje začnejo mešati med seboj, ker so si zares izredno podobni. Konec koncev je tudi končni izdelek res precej različen, vendar pa je postopek, kako do končnega izgleda priti, zelo različen. Tako veliko ljudi zelo meša med seboj permanentno lakiranje nohtov in gel nohte, pri katerih se nanese na noht umeten noht, s posebnim lepilom pa se ga nalepi na pravi noht. Le ta sicer potem zdrži res skoraj vse razmere, razen v primeru, da z nohtov »zapnete« kam, kar je jasno precej boleče, ker je umetni noht nalepljen in se mora lepilo pravzaprav odluščiti.

No, permanentno lakiranje nohtov takih bolečin ne povzroča. Izgled je pravzaprav popolnoma identičen, le da je postopek izdelave veliko bolj prijazen nohtu, poteka veliko hitreje in seveda tudi ceneje. Največja prednost, ki ga ima permanentno lakiranje nohtov v primerjavi z umetnimi nohti je v tem, da se noht popolnoma nič ne podaljšuje, nanj se nanesejo štirje sloji laka, vsak sloj pa se posebej posuši pod LED lučko, s čimer potem nikakor ne obstaja niti najmanjša možnost, da se lak kruši.

Lahko ste brez skrbi, uporabljate tudi čistila, hkrati pa noht postane bistveno bolj trden. Velika prednost, ki ga ima permanentno lakiranje nohtov, je tudi v tem, da odstranjevanje ne poteka s prav nobenim piljenjem nohta, temveč se uporabi le odstranjevalec laka, s čimer se prepreči vsakršno tanjšanje nohta, ki je še posebej problematično pri umetnih nohtih.