Za estetsko zobozdravstvo v javnem zdravstvu ni poskrbljeno

Category Storitve, Zdravje

estetsko zobozdravstvoKar se tiče težav z zobmi, jih večinoma rešujemo pri svojem izbranem zobozdravniku. Žal pa je stanje slovenskega javnega zobozdravstva tako slabo, da je veliko ljudi celo brez izbranega zobozdravnika in potem tudi pri izbranem zobozdravniku ne rešujejo težav, temveč bolj po dežurnih ambulantah, ko je to nujno potrebno. Vsekakor je tako, da nekega zobozdravnika nujno potrebujete, da preprečite obolenja, vendar pa je tako, da nikakor ne mislite, da bo zobar rešil vse, za določene težave se boste morali obrniti na estetsko zobozdravstvo, kjer rešijo vse tiste težave, ki jih splošni zobozdravnik ne.

 

Veliko je lahko težav z zobmi, estetsko zobozdravstvo pa ni le lepotna kirurgija, kot ga mnogi radi primerjajo, temveč tudi rešuje težave

Imate napačen ugriz, neskladno dolgo zgornjo ali spodnjo čeljust, vas boli čeljustni sklep, vam manjka košček zoba in bi to radi uredili ali pa bi samo imeli veliko lepši nasmeh, da bi bili bolj sproščeni? Za vse te in še mnogo drugih težav je tu estetsko zobozdravstvo. Velikokrat je tako, da četudi potarnate o takšnih težavah zobarju v javnem zobozdravstvu, ne bo naredil prav čisto nič, samo rekel bo, da to bosta že uredila. Pač slovensko javno zdravstvo takšnih težav ne ureja, če niso res izjemno hude, da človeka že tako motijo, da težava vpliva na kakovost življenja. Še najbolje je, da se kar sami odločite za estetsko zobozdravstvo in tako rešite težavo.

Seveda, nič vam ne bodo vsiljevali, rešitev boste poiskali skupaj s strokovnjakom in prepričani ste lahko, da vam bo estetsko zobozdravstvo naredili z najmanj največ kar se le da. Smisel je namreč v tem, da estetsko zobozdravstvo danes, seveda le tisti najboljši ponudniki, uporabljajo le najnovejšo tehnologijo, s katero se lahko dosežejo najboljši rezultati, zato je seveda tudi pomembno, katerega ponudnika za estetsko zobozdravstvo boste izbrali, nikakor ne izberite tistega, za katerega lahko zasledite kar precej negativnih izkušenj, saj žal tudi takšni obstajajo, so pa največkrat to ravno javni ponudniki.