Napihljiv grad

Prednost napihljivega gradu

Popestriti otrokovo zabavo in mu omogočiti najboljšo zabavo je največja želja vseh staršev. Pred leti so bile dovolj igrače in hrana, danes pa je pomembno, da se otrokova zabava razlikuje od vrstnikove. Napihljivi gradovi so odličen način za popestritev rojstnega dne.

Tematske zabave so odličen način za najlažjo organizacijo zabave. V primeru, da ima otrok rad gasilce mu lahko pripravimo gasilsko zabavo na temo gasilcev. V tem primeru lahko v poletnem času najamemo napihljivi grad, ki predstavlja gasilsko postajo. Najem je primeren za mlajše otroke ter za največ 10 otrok. Ker so otroci mlajši je bolje, da je otrok manj saj s tem preprečimo poškodbe otrok in napihljivega gradu.

Napihljivi gradovi so primerni za vse otroke, ki si želijo aktivnega rojstnega dne. Poleg norenja pa lahko poskrbimo tudi za ustvarjanje. Če je torej naša tema gasilska, potem se lahko odločimo za ustvarjanje gasilskih čelad ali okrasimo krožnike po gasilsko. Idej je res veliko, potrebno je biti le iznajdljiv in pričarati popoln rojstni dan za svojega otroka.

Pri izvedbi praznovanja je potrebno najprej predstaviti temo in določiti pravila. Ker se lahko napihljivi gradovi hitro uničijo zaradi nepazljivosti je pomembno strogo določiti pravila. Vsak oster predmet lahko povzroči uničenje in nepotrebne stroške. V sodelovanju s ponudnikom je potrebno podpisati pogodbo o najemu. S tem najemnik sprejme stroške posledic, ki lahko nastanejo med uporabo napihljivega gradu.

Otroški rojstni dan je nekaj najlepšega kar se otroku lahko zgodi v svojem otroštvu. Vsak starš želi svojemu otroku pričarati super druženje s svojimi vrstniki. Prav zato je potrebno biti pri ideji in organizaciji inovativen in ustvarjalen. Men najbolj priljubljenimi temami so gasilska tema, pravljična tema z gradovi in princesami in športne teme. Izbire na spletu je res veliko, potrebno si je le začrtati dober načrt in najti ugodno rešitev za uresničitev želja.

Napihljivi grad podjetja Kenguru Slo bo vašemu malčku pričaral nepozabno zabavo, zato se ne obotavljajte pri najemu in pokličite še danes.