Ste vedeli, da so tudi kombi prevozi lahko VIP prevozi?

Category Storitve

point2pointNekaj podjetij za prevoz oseb pri nas že obstaja. Njihova ponudba si je dokaj podobna med seboj, in sicer tako cenovna kot tudi način poslovanja. Prav tako so si tudi cene precej podobne, tako da kaj veliko razlik dejansko ni. So si pa le – ti prevozniki različni po tem, ali so pri njih možni tudi VIP prevozi ali le klasični, potem pa se dodatna razlika naredi med njimi tudi po tem, ali so možni kombi VIP prevozi ali le navadni prevozi s kombijem.

 

Razlika med klasičnimi kombi prevozi in kombi VIP prevozi je zelo velika

V kolikor pričakujete ali vozite okoli na ogledu Sloveniji prijatelje, je to nekaj čisto drugega, kot če vozite poslovne partnerje, ki vam pomenijo malo več. Za prijatelje so navadni prevozi s kombijem, brez kakšnega posebnega spremstva več kot odlični, saj je pomembno le to, da razkažete čim več lepot Slovenije, ki jih je ogromno. Prijateljem res ni pomembno, s kakšnim vozilom se vozijo, kakšen je izgled, kakšen je šofer, le da si lahko ogledajo okolico.

Ko pa imate na obisku poslovne partnerje, ki vam pomenijo nekaj več, pa so le VIP prevozi s kombijem prava izbira. Taki partnerji so praviloma veliko lepše oblečeni, doživljajo oglede popolnoma drugače, pričakujejo od poti tudi kakšne predloge in koristi in zato ni vseeno, ali so to povsem običajni kombiji, s katerimi se prevažajo tudi ljudje, ki pridejo iz hribov polni zemlje v čevljih. Seveda, vsi smo si enaki in čisto vsak tudi tako sprostitev potrebuje, vendar pa si v obleki pač ni možno privoščiti vsega in zato mora biti tudi vozilo obleki primerno. Hkrati VIP prevozi pomenijo tudi, da je šofer primerno oblečen in da govori vsaj en tuj jezik, kar je za popotnike velikokrat izjemno pomembno.

Vidimo torej, da je razlika, ali so navadni prevozi s kombijem ali pa VIP prevozi, zato vsaj za poslovne partnerje rezervirajte take vrste prevoz.