Za prenovo strešne kritine cenik lahko pomaga pri odločitvi

Category Uncategorized

gerard strešnikiKer vemo, da za strešne kritine cenik ni ravno zadnja stvar, o kateri se ljudje sprašujemo, ko se odločimo za obnovo strehe, si bomo v temle članku pogledali ravno to. Čeprav pa je za strešne kritine cenik lahko različen glede na podjetja, pa bomo omenili le en tak primer, in sicer je to Gerard, ki si zasluži omembe, saj je slovenskega izvora, slovi pa po vsem svetu. Kakšen pa je za strešne kritine cenik, če gledamo globalno, pa se toliko ne razlikuje, zato se tudi ne bomo spuščali v detajle posameznih podjetij, temveč bomo raje omenili razloge, zakaj so materiali, ki uporablja poleg drugih podjetij tudi Gerard, boljši od klasičnih.

 

Kako za strešne kritine cenik pomaga pri odločitvi za nakup nove strehe?

 Kot veste, so vsi materiali povezani z gradnjo hiše ali strehe lahko precej dragi. No, pa ni tako, ko za strešne kritine cenik prilagodi material pločevine na nizke in predvsem ugodne cene, ki ostajajo enake skozi celotno izbiro posameznih vzorcev in osnovnih barv. Tako nam za prenovo strešne kritine cenik lahko pomaga pri izbiri materialov in nakupa tako, da nam v prvi vrsti priskrbi popolnoma ugodno ceno, saj kot smo že rekli, so kritine, ki so narejene iz pločevine bistveno cenejše.

V drugi vrsti pa so bolj trpežne, za katere je pogosto mogoče dobiti tudi do 50 let garancije. Kaj pravite na to? Je to jamstvo za dober izdelek ali ne? Ne samo, da bo taka kritina torej pokrivala hišo vam, ampak jo bo lahko tudi še vašim otrokom. Material je namreč zelo trpežen in v nevihtah ne odstopi ali poči, kot bi se to lahko zgodilo z drugimi materiali. Poleg tega pa tudi če ga bo treba menjati čez petdeset let, stare strehe ne bo treba odstranjevati, saj je pločevina, iz katere so te strešne kritine narejene, tako lahka, da se preprosto položi čez prejšnjo. Torej ne samo, da prihranimo pri samem polaganju, ampak to naredimo tudi pri s tem, ko nam ni treba odstranjevati stare strehe. Tako kot tehnične podatke za strešne kritine cenik pa ravno tako lahko najdete na: http://www.gerardroofs.si/sl/cenik-stresnih-kritin