sportni-artikli

Višina Bet at home bonusa je ena največjih na spletnih igralnicah

Category Šport

Vsak človek si želi karkoli dobiti brezplačno, vendar brezplačno v večini primerov ni tudi brezpogojno, vseeno je za to potrebno nekaj narediti, ali pa vsaj počakati določeno obdobje, da se ta denar dejansko lahko tudi izplača. Npr. višina Bet at home bonusa pri vpisu je lahko tudi do 100 EUR, kar dobite, če se vpišete s kodo FIRST in vplačate npr. 200 EUR, potem glede na vaš znesek vplačila dobite 50%, zaradi česar vaš vpisni Bet at home bonus znaša kar 100 EUR.

Torej to je zelo lepa višina Bet at home bonusa, vendar pa je izplačilo denarja pogojeno s tem, da se celoten znesek, vaše vplačilo + Bet at home bonus štirikrat obrneta. To pomeni, da si lahko izplačate denar šele, ko vaš skupni znesek znaša 1.200 EUR. Na spletnem portalu Bet at home bonus pa imajo tudi druge bonuse, kot je npr. casino bonus, ki lahko znaša tudi do visokih 1.000 EUR. Ta Bet at home bonus pa se mora obrniti kar 30 krat. Na Bet at home bonus spletnem portalu lahko dobite tudi poker bonus, ki lahko znaša tudi 1.500 EUR, pogojen pa je z igranjem Loyality Points.

Torej, dejstvo je, da ima portal Bet at home bonus veliko priložnosti, kako si pridobiti dodaten denar za igranje iger na srečo, vendar so prav vse pogojene z različnimi variantami. Ampak, kljub temu se splača, saj v kolikor igrate pametno, torej z glavo, lahko zaslužite veliko, tudi več kot nekaj 1.000 EUR mesečno.