Z igranjem video iger na Betonyourself boste tudi zaslužili!

Category Storitve

Če ste eden tistih ljudi, ki je vedno sanjaril o tem, kako bi bilo fino, če bi lahko igral video igre za denar, potem je tale članek kot nalašč za vas. Namreč, dandanes so šle igre že tako daleč, da nam platforme, kot je to tudi Betonyourself točno te možnosti tudi nudijo. Namreč, stavnica Betonyourself omogoča, da vsak ljubitelj video iger odigra igre ena na ena za denar. Celotno vrednost zneska pa si praktično določita igralca sama.

Vsekakor lahko torej rečemo, da nikoli ni bil boljši čas za igranje video iger, kot je zdaj, saj nam platforme, kot je Betonyourself omogočajo tudi izredno lep zaslužek. Seveda, pa je igralnica Betonyourself le posrednik med igralcema, ki se želita pomeriti med sabo – torej skrbi zato, da oba igralca stavita enako vsoto denarja, ki ga po končani igri prejme zmagovalec.

Zakaj se splača igrati video igre preko Betonyourself platforme?

No, povedali smo že, da je Betonyourself izredno zanimiva platforma, saj omogoča ljubiteljem video iger, da poleg tega, da se zabavajo, zraven še nekaj zaslužijo. To je vsekakor zelo velika prednost in novost, ki je danes v igralniških vodah na voljo. Poglejmo pa si torej, zakaj še, je dobro video igre igrati na platformah, kot je Betonyourself, saj namreč to, da je mogoče priti do nekega zaslužka, ni vse.

Ko torej igramo video igre za denar, Betonyourself poskrbi, da vedno igramo s takimi igralci, ki so sorazmerno enako vešči v določeni igri, kot mi sami. Namreč, tako si lahko zagotovimo enakovredne možnosti. Seveda pa je v vsaki igri en zmagovalec in eden, ki je poražen. Tako pač igre delujejo. No, ampak tisti, ki je zmagovalec, bo prejel znesek, ki je bil vplačan s strani obeh igralcev.

Vedeti moramo sicer, da platforma vzame 10 % tega skupnega zneska, ki pa je lahko polovičen, če uporabljamo tudi žetone. Z žetoni imajo namreč vsi igralci za 50 % nižje provizije za transakcije. To je še posebej dobra novica za tiste, ki so že seznanjeni ali uporabljajo tudi kriptovalute. S temi žetoni, namreč lahko obdržimo večjo vsoto dobička.