Terme Ptuj

Za vrhunsko sprostitev obiščite terme Ptuj z velikim popustom

Bi si radi privoščili sprostitev v termah? Pa bi poleg tega še radi videli, da je ta sprostitev vrhunska? Verjetno ste pritrdilno odgovorili, vendar pa si sedaj mislite, da enostavno ne morete porabiti toliko denarja za to. Naj vas razveselim, da za terme Ptuj cenik ni tako visok kot ste pričakovali in si sploh lahko kadarkoli predstavljali.

Za vrhunsko sprostitev, ki vam jo bodo omogočale te terme, boste lahko videli, da je za terme Ptuj cenik le tam nekje v višini 130 € in to za 2 osebi v  počitniški hišici ali v bungalovu v neposredni bližini term, hkrati pa ta cena vključuje bivanje v dolžini 3 dni, razvajate pa se lahko v savnah, termalnih kopelih, poskrbeli pa bodo tudi za lepoto vaše kože in obraza. Seveda pa takšna cena ni možna, če pokličete v te terme in jih kar povprašate ali prosite za to ceno. Takšno ponudbo lahko vidite na spletni strani 1nadan, seveda pa je zaradi ugodnosti ponudba omejena, saj te terme ne želijo svojih kapacitet popolnoma zapolniti s takšnim popustom.

Tisti, ki pa to omejeno ponudbo za te terme, ki je tudi časovno precej omejena, najde, pa je seveda lahko izredno vesel, saj tako poceni vrhunska sprostitev res ne more biti cenejša kot je, poleg tega pa ste še v termah in zaradi tople vode, ki je za terme na splošno znana, lahko odpravite marsikatere bolečine. Kaj torej še potrebujete dodatnega, samo čim bolj spremljajte ponudbo na 1nadan.